Победители в предизвикателството на Екопак: #ECOPACKchallenge

Победители в предизвикателството на Екопак: #ECOPACKchallenge

Благодарим ви, че се включихте в спредизвикателството на Екопак: #ECOPACKchallenge!

Над 300 са участниците включили се в играта ни във фейсбукстраницата @ECOPACK.Bulgaria с #ECOPACKchallenge. Вие ни показахте, че разделното събиране не е предизвикателство, а отговорност, демонстрирахте желание и мисъл за опазване на околната среда. Всички вече пишем своите писма електронно, принтираме на хартия, само когато е наложително, носим си пликове за отпадъци когато сме в планината, но все още предизвикателство остават найлоновите торбички и смачкването на отпадъка преди да го изхвърлим в цветния контейнер. Всяка крачка в ежедневието ни към тези малки правила е крачка към по-чиста природа и здравословен начин на живот!

Знаем, че сте нетърпеливи да научите резултатите, затова потърсете името си в списъка на победителите по-долу избрани на случаен признак. Ако видите името си в списъка, моля да се свържете с нас, чрез съобщение във фейсбук и да изпратите своите имена, адрес и телефон, за да ви изпратим спечелената награда с куриерска услуга.

Спечелили награди от играта ECOPACKCHALLENGE
Шапка Павлина Иванчовска-Дочева "Спазвам използването на платнена торбичка и кукуването на по-големи разфасовки. Бих искала да изхвърлям в разделни контейнери,но нямаме"
Шапка Тихомир Анчев "#ЕCOPACKCHALLENGE. Не пиша писма на хартия. Изхвърлям отпадъците,като ги смачкам да не заемат място. Не винаги ползвам чанти за многократна употреба."
Шапка К. Бойчева "#ЕCOPACKCHALLENGE Винаги нося у себе си платнена торбичка за многократна употреба и смачквам отпадъците преди да ги изхвърля в контейнерите, но често подарявам вещи."
Шапка Ralitsa Georgieva "Спазвам #ЕCOPACKCHALLENGEНося торбичка си за многократна употреба. На разходка в планината, нося пликове за отпадъците, които да събирам разделно. Неглижирам - Подарявай преживявания, а не вещи. #ЕCOPACKCHALLENGE"
Шапка Asparuh Vylch "#ЕCOPACKCHALLENGE. Не пиша писма на хартия. Изхвърлям отпадъците,като ги смачкам да не заемат място. Не винаги ползвам чанти за многократна употреба."
кошчета Теменужка Николова "#ЕCOPACKCHALLENGE 1.Купувам продукти в по-големи разфасовки. 2.Общувам по мейл, не изпращам писма на хартия. Неглижирам носенето на торбичка."
кошчета Yulia Georgieva "#ЕCOPACKCHALLENGE. Не пиша писма на хартия. Изхвърлям отпадъците,като ги смачкам да не заемат място. Не винаги ползвам чанти за многократна употреба."
кошчета Александър Гиков "Общуването вече само по имейл,не изпращам хартиени писма. Купувам по големи разфасовки когато имам възможност, но не винаги нося торбички за многократна употреба в мен #ЕCOPACKCHALLENGE"
кошчета Ива Русенова "Общувам по имейл, не изпращам хартиени писма, купувам продукти в големи опаковки, но не всеки път нося пликове за отпадъци, при разходка в планината. :) #ЕCOPACKCHALLENGE"
кошчета Garo Hripche Hachaduryan "#ЕCOPACKCHALLENGE Не купувай найлонови торбички при всяко пазаруване. Носи си за многократна употреба-И- На разходка в планината, носи пликове за отпадъците, които да събереш разделно. Когато се върнеш, изхвърли пликовете в трицветните контейнери.- ТОВА ГО СПАЗВАМ, А ТОВА Купувай продукти в по-големи разфасовки. В бутилка с 1 л сок има по-малко стъкло, отколкото в две бутилки по 500 мл."
тениска Pamela Pamitu "#ЕCOPACKCHALLENGE Събирам разделно отпадъците и ги смачквам за повече място да имам във контейнера . Имам си и торбички от плат с тях си пазарим не ползваме от найлон ! Не подарявам много преживявания :) а вещи но ще се поправя :))) Обещавам !"
тениска Nevena Lumparova "Ползвам редовно платнена торбичка за пазаруване, купувам при възможност големи разфасовки, но се улавям, че не винаги мачкам опаковката за заемане на по-малко място!#EKOPACKCHALLENGE"
тениска Павлина Пиронкова "#ECOPACKCHALLENGE .Не пиша писма на хартия. Изхвърлям отпадъците ,като ги смачквам да не заемат място. Не винаги ползвам чанти за многократна употреба."
тениска живка божилова "#ЕCOPACKCHALLENGE.#ЕCOPACKCHALLENGE Общувай по мейл, не изпращай писма на хартия. Ако се наложи да принтираш, печатай двустранно. #ЕCOPACKCHALLENGE На разходка в планината, носи пликове за отпадъците, които да събереш разделно. Когато се върнеш, изхвърли пликовете в трицветните контейнери.-Преди изхвърляне на отпадъци от опаковки ги смачквай. Така се пести място в цветните контейнери, СО2 и транспортни разходи. не спазвам, нямам навик!"
тениска Katerina Ivanova "#EKOPACKCHALLENGE Винаги пазарувам в платнена торбичка ( не купувам найлонови торбички ) Не изпращам писма на хартия ,използвам мейл Подарявай преживявания а не вещи те нямат опаковки а и са много ценни"
чанта Rosica Dobreva "Общувам по имейл, не изпращам хартиени писма, купувам продукти в големи опаковки, но не всеки път нося пликове за отпадъци, при разходка в планината. #ЕCOPACKCHALLENGE"
чанта Kiril Atanasov "#ЕCOPACKCHALLENGE 1.Купувам продукти в по-големи разфасовки. В бутилка с 1 л сок има по-малко стъкло, отколкото в две бутилки по 500 мл .2-Общувам по мейл, не изпращам писма на хартия. 3.Преди изхвърляне на отпадъци от опаковки ги смачквам. Така се пести място в цветните контейнери"
чанта Daniela Todorova "Спазвам 1. Общувай по мейл, не изпращай писма на хартия. Ако се наложи да принтираш, печатай двустранно. 2.На разходка в планината, носи пликове за отпадъците, които да събереш разделно. Когато се върнеш, изхвърли пликовете в трицветните контейнери. Неглижирам, но бих желал да следвам 3. Преди изхвърляне на отпадъци от опаковки ги смачквай.#ЕCOPACKCHALLENGE"
чанта Rumen Ivanov "Спазвам 1. Общувай по мейл, не изпращай писма на хартия. Ако се наложи да принтираш, печатай двустранно. 2.На разходка в планината, носи пликове за отпадъците, които да събереш разделно. Когато се върнеш, изхвърли пликовете в трицветните контейнери. Неглижирам, но бих желал да следвам 3. Преди изхвърляне на отпадъци от опаковки ги смачквай.#ЕCOPACKCHALLENGE"
чанта Теодора Василева Гледам да използвам една торбичка поне няколко пъти ( докато се скъса) , винаги си събираме боклука, когато сме на разходка, и се стараем да са разделени боклуците. Неглижирам компактния вид на боклука, ще се постарая в бъдеще.... #ECOPACKCHALLENGE"
фрисби Женя Кирилова Спазвам 1. Общувай по мейл, не изпращай писма на хартия. Ако се наложи да принтираш, печатай двустранно. 2.На разходка в планината, носи пликове за отпадъците, които да събереш разделно. Когато се върнеш, изхвърли пликовете в трицветните контейнери. Неглижирам, но бих желал да следвам 3. Преди изхвърляне на отпадъци от опаковки ги смачквай.#ЕCOPACKCHALLENGE"
фрисби Elena Iv "Общуването вече само по имейл,не изпращам хартиени писма. Купувам по големи разфасовки когато имам възможност, но не винаги нося торбички за многократна употреба в мен #ЕCOPACKCHALLENGE"
фрисби Filiz Mehmedova "#ЕCOPACKCHALLENG 1. Общувам по мейл, не изпращам писма на хартия. Ако се наложи да не принтирам,печатам двустранно,за да пестя хартия 2. На разходка в планината, нося пликове за отпадъците, които да събера отпадъците разделно. Когато се върна, изхвърлям пликовете в трицветните контейнери."
фрисби Katerina Ivanova "#EKOPACKCHALLENGE Винаги пазарувам в платнена торбичка ( не купувам найлонови торбички ) Не изпращам писма на хартия ,използвам мейл Подарявай преживявания а не вещи те нямат опаковки а и са много ценни"
фрисби Milena Nikolova "Спазвам всички правила! Само пропускам след разходка да разпределя отпадъците разделно! Изключително важно е разделното изхвърляне на отпадъци и аз го следвам от дълго време! #ECOPACKCHALLENGE"

На всички победители, ЧЕСТИТО! 

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове