ЕКОПАК България отново партньор на “Да изчистим България заедно”

ЕКОПАК България отново партньор на “Да изчистим България заедно”
Изпълнителният директор на „ЕКОПАК България“ Тодор Бургуджиев участва в Националната среща на партньорите на кампанията на bTV Медия Груп „Да изчистим България заедно“. По време на събитието  организацията получи две награди - за активна подкрепа на доброволците в кампанията "Да изчистим България заедно" и за дългогодишен партньор на инициативата.
„През изминалата година целият екип на Екопак, служителите от общинската администрация на град Русе и гражданите от града направихме един от рекордите в кампанията, като над 10 хиляди души почистихме заедно крайдунавския град. И като благодарност и награда към русенци, Екопак изгради и подари две детски площадки на най-малките русенчета.“, сподели на церемонията г-н Бургуджиев.
    За осма поредна година, през 2018 г. „Да изчистим България заедно” ще бъде част от най-мащабната гражданска инициатива в света, като се очаква в почистването да се включат около 20 милиона доброволци от България и още 149 страни. Кампанията ще се проведе на 15 септември, под надслова “World Clean Up Day”. 

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове