Нова детска площадка радва децата на Шумен

Нова детска площадка радва децата на Шумен

Екопак България дари нова детска площадка за децата от квартал „Дивдядово“ в Шумен. Новото съоръжение е на стойност над 12 000 лв. и вече е на разположение на малчуганите от града.
На откриването на детския кът присъстваха изпълнителният директор на Екопак - Тодор Бургуджиев и инж. Боян Тодоров - зам.-кметът по „Строителство и Екология“ на община Шумен, както много деца и гости.
„Ние от „Екопак България“ инвестираме не само в системата за разделно събиране на отпадъци от опаковки, а и в едно по-зелено и щастливо детство за всички деца. Знаем, че тази прекрасна детска площадка ще донесе много радост и щастливи моменти на малчуганите, дошли да играят тук. Молим и призоваваме всички граждани да пазим този детски кът, защото щастливото детство зависи от всички нас“, каза на церемонията г-н

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове