Екошампионите на 2021 вече се радват на наградите си

Екошампионите на 2021 вече се радват на наградите си

 През януари се проведе награждаването на Екошампионите на 2021.  С общи усилия малчуганите от Бургас, Русе и Добрич успяха да съберат над 12 тона отпадъци, а техните отдадени учители им предадоха 924 еко-урока. Инициативата, в която се включиха общо 52 училища има за цел да ангажира учениците, учителите и техните семейства да събират отпадъците си разделно.

Всяко училище бе отличено с комплект футболни, баскетболни и волейболни топки, а големите победители получиха още интерактивни дъски, комплекти за бадминтон, тенис маси и хилки с топчета, благодарение на нашия специален партньор в тази кампания Декатлон, брандът за спортни продукти, аксесоари, оборудване и изживяване, който прави спорта достъпен за възможно най-много хора.

 Отново благодарим на всички учители и ученици, които се включиха в кампанията, а скоро очаквай повече информация за тазгодишното издание на Екошампиони.

 

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове