Екопак дари две нови детски площадки на община Русе

Екопак дари две нови детски площадки на община Русе
На 16 септември бяха официално открити две нови детски площадки, дарени от ЕКОПАК България АД на Община Русе. На церемонията присъстваха заместник-кметът по комунални дейности Наталия Кръстева и изпълнителният директор на ЕКОПАК България Тодор Бургуджиев. 
Г-н Бургуджиев заяви: „Вече 10 години ЕКОПАК България и Община Русе си партнират успешно и с всяка изминала година градът става все по-чист. Ето защо това е хубав повод да зарадваме русенските деца с две нови площадки”, като добави, че след днешното присъединяване към кампанията „Да изчистим България заедно” и откриването на новите съоръжения, на 17-ти септември предстои инициативата „Стара хартия за нова книга”.
Г-жа Кръстева добави, че е изключително важно да се възпитава у подрастващите навика да пазят околната среда и призова да се опазват новите приспособления. Тя благодари на г-н Бургуджиев за доброто партньорство и подаръка от ЕКОПАК България. Едната площадка се намира в градинката на ъгъла на ул. „Николаевска“ и ул. „Антим I“, а другата при блок „Бузлуджа“, на бул. „Цар Освободител“ до Земеделски колеж. Предназначени са за деца на възраст от 3 до 12 години. В края на церемонията прозвуча изпълнение на квартет от ДВГ „Слънце” с художествен ръководител Наталия Константинова при ОбДЦКИ.

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове