ЕКОПАК България партнира на ледена пързалка „Юнак“

ЕКОПАК България партнира на ледена пързалка „Юнак“

Екопак България ще изгради система за разделно събиране на отпадъци от опаковки на ледена пързалка „Юнак“. Така всеки посетител ще има възможност да използва специално разположените трицветни контейнери, за да изхвърли ненужните си опаковки и те да бъдат предадени за рециклиране.

Ледена пързалка „Юнак“ отваря врати за посетители на 1 декември. Най-голямото съоръжение в София е разположено на ледена площ от 1200 кв/м. и се намира до метростанция стадион „Васил Левски“.

Всеки делничен ден сесията, която започва в 10 часа ще бъде безплатна за деца до 7-годишна възраст. Входът за пързалката с кънки под наем е 12 лв. Вход със собствени кънки е 10 лв. Билет за 12 посещения, валиден от 01 декември 2021 до 01 февруари 2022 е на промоционална цена от 99 лева (без включен наем на кънки). Наем на „пингвин“ е 10 лв. Урок с инструктор е на цена от 15 лв.

През целия сезон на пързалката ще се организират множество развлекателни събития, кулинарни изкушения и открити уроци с известни български спортисти.

Пързалката ще работи при спазване на всички противоепидемични мерки.

Програмата на пързалка „ЮНАК“ може да следите тук: https://www.facebook.com/ledenapurzalkayunak

 

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове