Страхотен финал на БАНСКО РЕЦИКЛИРА!

Страхотен финал на БАНСКО РЕЦИКЛИРА!

Във второто издание на кампанията „Банско рециклира!Всички заедно с грижа за природата!”, организирана от Община Банско и ЕКОПАК България, жителите и гостите на Банско имаха възможност да предават за рециклиране събраните количества стъклени отпадъци от опаковки.

В рамките на два месеца, участие в кампанията взеха хотели, семейни хотели, къщи за гости, стаи за гости, хранителни магазини, ресторанти, кафенета, домакинства, туристи, социални заведения, детски градини и граждани и събраха малко над 2500 кг стъклени отпадъци, които ще бъдат предадени за рециклиране.

С този добър резултат Банско отново доказа, че продължава да следва пътя към целта за по-чиста околна среда, като предотврати попадането на голямо количество стъклени отпадъци в общия битов отпадък, където стъклото става негодно за рециклиране.  

За най-изявените участници в кампанията имаше награди, осигурени от ЕКОПАК България. 

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове