За ЕКОПАК онлайн и електронна фактура

С цел подобряване и улесняване на комуникацията между членовете и организацията, ЕКОПАК е създала Web-базирана система за подаване на отчети и обработка на постъпващата информация за пуснатите на пазара опаковки - Екопак он-лайн. Тя е част от бизнес процесите на ЕКОПАК - отчита постъпващите количества отпадъци от опаковки от системите за разделно събиране, търговските обекти и площадки, както и последващата им обработка и предаване на предприятия за рециклиране. Свързана е с най-голямата мрежа за пренос на електронни фактури в България Е-фактура. Предоставя информация и справки за издадените документи и фактури.

Ако все още не използвате е-фактура и не подавате отчети през Екопак он-лайн,  може  да се свържете с отдел Обслужване на клиенти на тел. 02 4019105 и 02 4019137 или да изтеглите и попълните приложеният Анекс с данни на фирмата и да ни го изпратите на имейл sales@ecopack.bg.

АНЕКС No.1 за използване на електронната система за отчитане към Договор за поемане на задължение по управление на отпадъците от опаковки

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове