Екопак партнира на юбилейното издание на джаз фестивала A to JazZ

Екопак партнира на юбилейното издание на джаз фестивала A to JazZ

Екопак бе партньор на юбилейното издание на най-големия джаз фестивал у нас. Музикалното събитие надмина очакванията и привлече рекордните над 40 000 посетители и предизвика невероятни емоции сред публиката. След дългия период без масови събития и концерти, трите дни на поляната в Южен парк 2 в София бяха като глътка чист въздух за меломаните, а невиждания до сега мащаб на събитието възвърна усещането за истински фестивален живот. Началото на музикалното лято беше дадено с изключителната музикална селекция от български и чуждестранни артисти, разнообразна съпътстваща програма и несравнима енергия.

С помощта на Екопак България, A to JazZ  организира за първи път разделно събиране на отпадъци, а събраните опаковки възлизат на над 1 тон стъкло, 436 кг. хартия и 327 кг. пластмата и метал. Те бяха предадени за рециклиране, с което фестивалът затвърждава отговорността си към любимия парк и околната среда.

Организаторите вече обявиха и единадесетото издание на фестивала, което ще се проведе от 1 до 3 юли 2022 г. на същото място в Южен Парк 2.

 

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове