Екопак България с наградата за „Най-голям брой корпоративни доброволчески акции“ като част от кампанията „Да изчистим България заедно“

Екопак България с наградата за „Най-голям брой корпоративни доброволчески акции“ като част от кампанията „Да изчистим България заедно“

Голямото чистене на България на 14 септември 2019 г. ще даде старт на Световния ден на почистването, което ще завърши в Хавай през нощта на 21 септември.

Като част от  инициативата от самото и начало и въз основа на постигнатите резултати „Екопак България“ беше отличен за поредна година. Наградата за „Най-голям брой корпоративни доброволчески акции“, заедно със специалните благодарности към екипа на „Екопак България“ бяха връчени снощи, по време на събитието, обявяващо старта на кампанията на г-н Тодор Бургуджиев, Изпълнителен директор на компанията.

През 2018 г. екипа на „Екопак България“ заедно с „Coca-Cola HBC България“се  включиха в кампаниите „Моят Зелен Град“ и „Да изчистим България заедно“, като почистиха бреговете на Панчаревското езеро и бяха наградени с приза „Най-голям брой корпоративни доброволчески акции“

„Екопак България“ започна тазгодишната си кампания още през пролетта със слагане на началото със засаждането на новия зелен пояс на гр. Враца и на 14 септември, екипа ще бъде отново там, където заедно с местните доброволци и местната администрация ще почистим замърсените места в града.“ сподели г-н Бургуджиев.

Новото направление на кампанията тази година е освен почистването на замърсените зони, но и да се инициират различни проекти по озеленяване, обновяване на градинки и детски площадки.

Както всяка година, така и  тази "ЕКОПАК България" ще осигури ръкавици и чували за всичките 87 общини, в който има изградена система за разделно събиране на отпадъци.

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове