ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ С 2 НАГРАДИ В КОНКУРСА “НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ” ЗА 2019г.

ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ С 2 НАГРАДИ В КОНКУРСА “НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ” ЗА 2019г.

На официална церемония в петък, 07 юни, в София бяха връчени престижните зелени награди на 9-то издание на конкурса „Най- зелените компании в България“ 2019. Националният конкурс се организира от  b2b Mediа иотличава отговорният и екологочино съобразен бизнес, общини, неправителствени организации и личности. Тази година конкурсът, който следи "зелената" корпоративна социална отговорност бе допълнен с нови категории, като зелен офис, зелена иновация, проект или идея.

ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ  бе отличена от престижното жури с две награди:
I -во място в категория „Рециклираща промишленост, управление на отпадъци“

II-ро място в категория „Образование“ за създаването на първият в България Образователен център за разделно събиране и рециклиране на отпадъци .

Целта на този уникален за страната ни център е да обучава безплатно подрастващите за ползите от разделното събиране и рециклиране, както и за значението на тази дейност за опазването на околната среда от заплахите на съвремието.

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове