Eдин отбор - заедно днес се включихме в "Да Изчистим България Заедно" и "Моят Зелен Град"

Eдин отбор - заедно днес се включихме в "Да Изчистим България Заедно" и "Моят Зелен Град"

Близо 800 служители и техните семейства на „ЕКОПАК България" и Coca-Cola HBC България се събраха до Панчаревското езеро, за да се включат в кампаниите „Моят Зелен Град“ и „Да изчистим България заедно“.

Началото на почистването беше поставено на територията около езерото Панчарево от Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, Юрг Буркхалтер, изпълнителен директор на Кока-Кола Хеленик България и Тодор Бургуджиев, изпълнителен директор на ЕКОПАК България

"ЕКОПАК България" е партньор и на двете кампании от тяхното създаване, защото основната им идея е да призовават към отговорно отношение и опазване чистотата на природата, което е и наша основна цел. Задача е не само да организираме разделното събиране на отпадъците в общините, но и да създадем навици у всеки един български гражданин за опазване чистотата на нашата природа и градове. 

Както всяка година, така и тази участваме и като предоставяме на общините партньори чували и ръкавици за почистването. Тази година "ЕКОПАК България" осигури 30 хиляди чифта ръкавици и 37 хиляди чувала за всичките 83 общини, в който сме изградили система за разделно събиране на отпадъци.

Досега сме участвали в почистването на София, Силистра, Перник, В. Търново, Бургас и Русе. Тази година заедно със служителите на  Coca-Cola HBC България се включихме в почистването около езерото Панчарево.

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове