Деца се учат да събират разделно отпадъци в Красно село

Деца се учат да събират разделно отпадъци в Красно село

Деца от столични детски градини ще се учат да събират разделно отпадъци от опаковки на 8 юни (понеделник) от 10:00 ч пред Общински културен институт Красно село.

Децата от столичната ЦДГ Вихрогонче ще открият събитието със своя пиеса за опазване на околната среда. Следват образователни игри и кукленото шоу „Приказка за юначета с празни тумбачета: Хартояд, Пластоядка и Стъклояд в парка”.

Постановката на Екопак и Театър на приказките - София разказва историята на три животинчета, които отскоро живеят в парка. Трите геройчета са лица на кампанията „Нахрани ме разделно!” и стоят на част от контейнерите на Екопак за разделно събиране на отпадъци от опаковки, разположени в близост до паркове в София, Плевен и Враца.

Входът е свободен, а всяко дете ще получи комикс книжка за оцветяване.

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове