Мартеница ти дарявам

155860961_2796458577338489_288760408783086620_n.jpg
Мартеница ти дарявам

Община Добрич определи победителите в конкурса „Мартеница ти дарявам“ 2021

За поредна година децата на Добрич очароваха общинската комисия със своите изработени мартеници от рециклирани материали. Децата са използвали своето въображение и фантазия и представиха красивия детски свят чрез символите на Баба Марта. 140 деца от I, II, III и IV класове от различни училища участваха в конкурса на Община Добрич „Мартеница ти дарявам“, който тази година ги провокира да използват рециклирани материали освен традиционните червено – бели конци. Изборът на комисията бе труден, защото всяка мартеница носи своето послание. След заседание днес, бяха определени 1, 2 и 3 място в двете възрастови групи, както и 20 поощрителни награди. Грамота на Община Добрич за активно участие получава и Дневния център за деца с увреждания „Надежда“. Наградите се осигуряват от „Екопак – България“АД. TротинеткаMicro-Sprite LED – за 1 място, Караоке система – за 2 място и SMART часовник XMART за трето място. Определени са и 20 поощрителни награди - слушалки, книжки и рекламни материали от "Екопак България" АД. 

Кметът на Добрич Йордан Йорданов награди на 1 март победителите в конкурса „Мартеница ти дарявам‘ 2021 г.  Наградният фонд е осигурен от „Екопак България“АД: тротинетка Micro-Sprite LED – за 1 място, Караоке система – за 2 място и SMART часовник XMART за трето място. Бяха получени и 20 поощрителни награди - слушалки, книжки и рекламни материали от "Екопак България" АД.

Община Добрия отправя специална благодарност на партньорите от „Екопак България“АД, които допринесоха за превръщането на конкурса „Мартеница ти дарявам“ в празник.

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове