Тодор Бургуджиев и кметът на Велико Търново откриха детска площадка, обновена с помощта на ЕКОПАК

Тодор Бургуджиев и кметът на Велико Търново откриха детска площадка, обновена с помощта на ЕКОПАК
Нова детска площадка радва малчуганите в детска градина „Ивайло“ във Велико Търново. На разположение на малките великотърновци са съвременни люлки, катерушки, пързалки и други съоръжения за забавления и игра. Инвестицията е в размер на близо 34 000 лева и e осигурена от „ЕКОПАК България“, в резултат на публично-частно партньорство с Общината.  
Със забавни скечове, песни и танци децата посрещнаха кмета Даниел Панов, Тодор Бургуджиев – изпълнителен директор на ЕКОПАК България, както и останалите гости на празника. Кметът на Велико Търново благодари на най-голямата организация за оползотворяване на отпадъци от опаковки за благородното начинание и посочи, че когато местната власт, бизнесът и обществото работят заедно, хубавите неща в старопрестолния град се случват бързо. 
„Продължаваме да обновяваме дворовете и площадките и съвсем скоро няма да има детска градина, където това да не се е случило. Инвестиции като днешната са много важни за Велико Търново, тъй като са насочен към малките великотърновчета – именно те са бъдещето на нашия град и на България“, коментира Даниел Панов. Той пожела на децата да пазят новите придобивки, докато играят.
Малчуганите в ЦДГ „Ивайло“ бяха приветствани и от Тодор Бургуджиев, който им благодари за чудесните изпълнения. „Инвестираме непрекъснато не само в системата за разделно събиране на отпадъците от опаковки, но и в образованието на децата за зеленото бъдеще на България. Вярваме, че с подкрепата на Общината и на жителите на Велико Търново ще направим града още по-чист и комфортен за живеене“, каза по време на откриването  изпълнителният директор на ЕКОПАК.
На финала на тържеството деца, учители и гости пуснаха заедно балони. 
Пред завършване е обновяването на площадката и в детска градина „Здравец“, където инвестицията също е осигурена от ЕКОПАК, по линия на публично-частното партньорство.

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове