Пролетното турне на "Нахрани ме разделно" 2019г. с рекордно посещение.

Ecopack_visuals.jpg
Пролетното турне на "Нахрани ме разделно" 2019г. с рекордно посещение.

Кампанията на ЕКОПАК - „Нахрани ме разделно!” е насочена към най-малките. Тя е образователно куклено шоу на колела, което обикаля страната с постановката на ЕКОПАК и Театър на приказките - София. Една приказна историята за три животинчета – Хартояд, Пластоядка и Стъклояд, които отскоро живеят в парка. Историята на чудатите същества представя разделното събиране на отпадъци от опаковки като забавна игра. Тя е насочена към най-малките – децата в детските градини и към учениците от първи до четвърти клас. Чрез приказката и играта обясняваме как да опазваме природата и създаваме положително отношение и навици в разделното събиране у дома.  

 

Децата от детските градини и началните класове ще влизат в ролята на спасители на планетата, които заедно с обичаните приказни герои Хартояд, Пластоядка и Стъклояд, ще се научат как да разделят по вид отпадъците и кой вид в кой цветен контейнер се изхвърля. Те ще разберат и как хората с действията си могат да помогнат на природата.

След представлението децата се впускат в танци и игри.

Входът е свободен, а всяко дете си тръгва с подарък - комикс книжка с игри и магнитче с героите от приказката.

Образователната пиеса разказва историята на три симпатични животинчета – Хартояд, Пластоядка и Стъклояд, които живеят в парка и се „хранят“ с отпадъци от опаковки.

Героите са лица на кампанията „Нахрани ме разделно!” и са добре познати от контейнерите за разделно събиране на отпадъци на „Екопак България“.

„Приказки за юначета с пълни тумбачета“ пътува из българските градове пета поредна година. За този период актьорите от „Театър на приказките“ обучиха над 8300 деца на възраст от 4 до 8 години.

Програма на турнето на „Приказка за юначета с празни тумбачета“ продължава и през есента.

Пишете ни

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма. С попълването й и изпращането на запитването си Вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни, ще бъдат обработвани от нас. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Адрес.

0800 15253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци

Влез

Екопак онлайн за членове