Гласувай за проекта на Вили Мирова, София

Вили Мирова, София

Дървена основа със закачалки, обозначена с печат в трите цвята. Закачените на нея торби за събиране на отпадъците са изработени от памучен плат, удобни са за носене и /сгънати след изпразването им/ за прибиране. Подходяща за декорация на стена на кухнята, монтиране в шкаф, външна стена.

Гласувай за проекта на Катерина Тончева, Велико Търново

Катерина Тончева, Велико Търново

Идеята на проекта е да завършим пътя на опаковките така, както е започнал от вкъщи, с пазарска чанта, да ги изпратим по пътя към техния нов живот. Конструкцията на предложения контейнер се състои от огънат метален лист, оребрен с четири огънати пръта с обло сечение, които служат за окачване на чанта за многократна употреба. Чантата е от плат с три деления.

Гласувай за проекта на Мария Даскалова, София

Мария Даскалова, София

Съставен от три еднакви кутии, контейнерът е компактен, лесен за поддръжка и употреба. Всяка секция може да се отдели от другите две, с цел изхвърлянето на нейното съдържание. Формата и дръжките на отделните секции позволяват вмъкването им една в друга и хващането им с една ръка, едновременно.

Гласувай за проекта на Станислав Иванов, Варна

Станислав Иванов, Варна

Представеният проект е на цилиндричен контейнер с три деления, който се върти по оста си, което улеснява достъпа до необходимото деление.Контейнера завършва с цилиндричен капак, с отвори в съответните цветове и ръкохватки за завъртане. Вътрешните кутии са изработени от прозрачна пластмаса, за да се следи нивото на отпадъците.

Гласувай за проекта на Арх. Даниел Кораджийски, Кърджали

Арх. Даниел Кораджийски, Кърджали

Контейнерът е разделен на три сегмента с различна височина. Те са подвижни, като се ротират около метална ос и могат лесно да се вадят, почистват и разместват. Лицевата периферия се предлага в два варианта - бяла пластмаса или inox с тънка лента с отличителния цвят на съответния отпадък.