Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »За втора поредна година ЕКОПАК България организира конкурса „СТАНИ ЕКОГЕРОЙ: Научи всички вкъщи да събират разделно!“

За втора поредна година ЕКОПАК България организира конкурса „СТАНИ ЕКОГЕРОЙ: Научи всички вкъщи да събират разделно!“

05.12.2014

Проектът на ЕКОПАК България „СТАНИ ЕКОГЕРОЙ: Научи всички вкъщи да събират разделно!“ ще се проведе за втори път, като  тази година ще бъде реализиран съвместно с общините Монтана и Кюстендил. Информационни листовки и карти с персонален кодще бъдат разпространени в участващите училища. Чрез кода от картата учениците от 1-ви до 7-ми клас ще имат възможност да се регистрират в специално създадена онлайн игра и да отговарят заедно със своите родители на въпроси, свързани с опазванена околната среда.

Всички, отговорили правилно на въпросите, ще участват в томбола със страхотни награди – таблети и книги за учениците и ваучери от 50 лева от верига хипермаркети Технополис за цялото семейство. Училището с най-много участници ще получи мултимедиен проектор.

Проектът „Стани екогерой“ ще се проведе в периода 8 декември 2014 г.  – 7 януари 2015 г. Той има за цел да повиши нивото на знания на децата и техните семейства относно начините за опазване на природата, разделното събиране и ползите от него за обществото  и да създаде трайни навици за разделно събиране на отпадъците.

Към сайта на кампанията: www.ecopack.bg/game

 

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци