Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »В София ще се проведе деветото издание на „Златното перце“ – ученически турнир по бадминтон за купа София

В София ще се проведе деветото издание на „Златното перце“ – ученически турнир по бадминтон за купа София

04.11.2014

Българска федерация по бадминтон, с подкрепата на „ЕКОПАК България“ АД, под патронажа на кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкoва, организира Ученически турнир по бадминтон „Златното перце” за купа София. Заповядайте на официалното откриване на турнира на 8-и октомври (събота), от 11:00 часа в зала „София”, Борисова градина. Официални гости на събитието ще бъдат госпожа Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община и господин Тодор Бургуджиев, изпълнителен директор на ЕКОПАК България.

На откриването на „Златното перце“ специален гост ще бъде и Линда Зечири,бронзов медалист от Европейското първенство по бадминтон в Карлскруна, Швеция, достигнала до 26-то място в световната ранглиста по бадминтон.

Възобновен с финансовата подкрепа на ЕКОПАК, и тази година турнирът ще допринесе за популяризирането и развитието на бадминтона в столицата и ще даде възможност за спортна изява на всички желаещи ученици. Състезанията ще се провеждат през целия ден на 8-и октомври.

За всички участници и гости организаторите са подготвили много изненади, награди и страхотно настроение.

Вижте правилата за участие.

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци