Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »Служител на ЕКОПАК с втора награда от конкурс на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН

Служител на ЕКОПАК с втора награда от конкурс на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН

07.06.2017

Вчера на церемония в Националния музей "Земята и хората" бяха обявени и наградени победителите от конкурса за кратка история на тема "Преоткрий твоята природа" сред служителите на компаниите-членове на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН.
 
Общо 18 участници от 8 водещи български компании -  Екопак, Аурубис, КонтурГлобал Марица Изток 3, Овергаз Инк, Солвей Соди, СИБАНК, Софарма и ТехноЛогика, се включиха в инициативата и споделиха своите преживявания и незабравими моменти при преоткриване на тяхната лична връзка с природата.
  Активното участие на Екопак в конкурса бе представено с истинските историите на тримата служители Наталия Христова, Стефка Маленова и Борислав Йорданов. С творбите си те показаха, че любовта и опазването на природата е тяхна лична мисия.
„Искам да благодаря на Българската мрежа на Глобалния договор и на моята компания Екопак, че ми дадоха тази възможност, да излея душата си на лист хартия и да споделя с всички вас преживяването ми сред природата, което е оставило трайна и незабравима следа в моето съзнание, сподели Борислав Йорданов при получаване на наградата си за второто място в конкурса.
Творбите на служителите от участващите компании бяха оценявани от жури в състав Александър Кръстев, създател и редактор на сайта „Аз чета“, Иван Михалев, автор на  „101 отбивки“ и Огнян Траянов, председател на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Те ще бъдат публикувани в специално издание на Мрежата.
 
Ето и победителите:
1-во място - Ани Хараланова, Овергаз
2-ро място - Борислав Йорданов, Екопак България
2-ро място - Емил Георгиев, Овергаз
3-то място - Елина Петрунова, Овергаз

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци