Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »Празник в гр.Правец

Празник в гр.Правец

19.06.2007

 

На 14.06.2007 г. ”Екопак България” АД проведе поредната информационно-образователна кампания, с цел популяризиране на разделното събиране на отпадъци от опаковки на територията на Община Правец под мотото „Отпадъците раздели и вкусни си хапни”.

На площада пред общината, г-н Живков – Кмет на Община Правец заедно с кулинарния спец Ути Бъчваров поздравиха присъстващите и приканиха гражданите с по-голяма отговорност да пристъпят към процеса на разделно събиране на отпадъци от опаковки.

Подпомогнат от кулинарния специалист Ути Бъчваров, г-н Живков сготви традионното ястие за Тодоров ден /празника на град Правец/ «пълнени чушки с боб» и нагости присъстващите.

По време на цялото кулинарно шоу водещия Ути Бъчваров задава въпроси, свързани с разделното осъбиране на отпадъци от опаковки. Отговорилите правилно получиха рекламни тениски и шапки на ”Екопак България” АД.

В края на програмата бяха наградени участниците в конкурса за есе и рисунка в три възрастови групи «Ще помогнем ли за опазването на нашата планета, ако се включим активно в разделното събиране на отпадъците?» организиран от ”Екопак България” АД. Отличените с първа награда, освен предметните награди, получиха и покана за участие в едноседмичен еко-лагер организиран изцяло от ”Екопак България” АД.

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци