Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »Последният победител в шестмесечната инициатива за събиране на пластмасови опаковки е №00855

Последният победител в шестмесечната инициатива за събиране на пластмасови опаковки е №00855

22.11.2011

На 17 ноември беше изтеглен последния печеливш от инициативата на организацията за оползотворяване на отпъдъци от опаковки ЕКОПАК - „Събиране на пластмасови отпадъци от опаковки от домакинства в специални жълти чували”. Той е с номер 00855 и беше изтеглен от 24 събрани чувала  с правилно разделни отпадъци. Той печели заплащане на такса битови отпадъци за годината, като следва да представи документ, удостоверяващ размера на платената такса, както и втория брой индивидуален номер.

Очакваме победителя да се свърже с ЕКОПАК на тел 02 40 19 100 или на E-mail: office@ecopack.bg .

С това инициативата, която беше част от пилотния проект „Район Оборище – модел за разделно събиране на отпадъци от опаковки”, завърши. В момента се прави анализ на постигнатите резултати от проекта, които ще публикуваме на нашия сайт до края на м.Ноември. 

Всички жители, които не са успели да предадат жълтите чували с пластмасови опаковки по време на проекта, могат да ги оставят до цветните контейнери тип "ракла" понеделник и четвъртък вечер. По график жълтите контейнери "ракла" се събират вторник и петък сутрин между 0 и 6 часа.

Екопак призовава всички граждани да бъдат все така активни и да продължат да събират разделно.

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци