Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини » На 25-ти септември 2007 г. ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ ще открие детска площадка в град Пазарджик

На 25-ти септември 2007 г. ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ ще открие детска площадка в град Пазарджик

20.09.2007

Имаме удоволствието да Ви поканим на официалното откриване на детска площадка в Пазарджик и старта на проекта за разделно събиране на отпадъци от опаковки в града. Очакваме ви на

25-ти септември 2007 г. /вторник/

в центъра на града (пред театъра), начало: 12.00 ч.

Официални гости на тържеството ще бъдат кметът на града – г-н Иван Евстатиев, Антон Балев – директор „Маркетинг и продажби” на ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ и Тихомир Лазаров - технически директор на ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ.

Подготвили сме детски празник с много игри, песни, танци, викторини, подаръци и изненади за всички деца и техните родители. Ще има турнир по футбол и конкурс за детска рисунка, на които децата ще покажат талантите си. С нас ще бъдат актьорите от театър «Пан», а най-активните участници в забавленията ще получат грамота «Посланик на Екопак» за Пазарджик за активен принос в кампанията за разделно сметосъбиране.

ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ е разположила 243 контейнера в 81 точки в град Пазарджик: жълт - за пластмасови и метални опаковки, син - за хартия и зелен - за стъклени опаковки. Освен това компанията ще дари на децата на Пазарджик две детски площадки, където да играят спокойно и безопасно в чиста, многоцветна и красива среда.

Ще се радваме на Вашето присъствие на събитието!

 

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци