Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »ЕКОПАК е сред финалистите в конкурса „Европейска награда за корпоративна отговорност”

ЕКОПАК е сред финалистите в конкурса „Европейска награда за корпоративна отговорност”

24.09.2008

ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ бе избрана сред 10-те български фирми - финалисти в конкурса „Европейска награда за корпоративна отговорност 2008 - иновации за по-добър свят". Това е първият за България Международен CSR-конкурс, чиято главната цел е да подкрепи и окуражи развитието на КСО в компаниите и да ги мотивира да работят систематично и дългосрочно за превръщане на КСО в интегрирана част от основния им бизнес.

 

ЕКОПАК участва с образователната си кампанията „Посланици на ЕКОПАК", реализирана през 2007 г. в повече от 80 общини-партньори и няколко други програми, насочени към партньори, клиенти и към кариерното развитие на нейните служители.

Фирмите от ТОП 10 продължават надпреварата в националния кръг на конкурса, който ще излъчи носителят на Националната награда за корпоративна отговорност. Победителят и класираните на второ и трето място продължават в международния етап, където ще се състезават с фирмите победители от Франция, Германия, Великобритания, Гърция, Полша и Чехия. Победителят в международния конкурс ще бъде обявен на 5 февруари 2009 г на официална церемония в чешката столица Прага.

Конкурсът е иницииран от групата на Европейските национални лидери в бизнес консултирането и ТРИТОН Груп.

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци